Motorreiniging

Bij RTL Autoservice hebben we reinigingsmiddelen voor zowel benzine- als dieselmotoren. Het maakt dus niet uit wat voor motor er in uw auto zit, bij ons kunt u met ieder voertuig terecht voor het reinigen van uw brandstofsystemen.

Voorkom veelvoorkomende problemen bij brandstofsystemen

Om uw auto soepel te laten rijden heeft uw brandstofsysteem regelmatig onderhoud nodig. Vuil en aanslag kunnen ervoor zorgen dat het ontstekingsmechanisme niet meer soepel werkt en de verbranding van de benzine of het gas niet meer optimaal is.

Tegenwoordig zijn er allerlei nieuwe bio componenten aan de brandstoffen van een auto toegevoegd en die kunnen veel invloed hebben op de prestaties van de motor en de mate waarin deze onderhevig is aan vervuiling. Deze vervuiling blijft niet onopgemerkt voor de bestuurder van een auto. De motor start niet alleen slechter, het vermogen van de motor wordt lager en het verbruik wordt juist hoger. Als u er gewoon mee doorrijdt, worden de klachten alleen maar erger: rookvorming, schadelijke uitstoot en uiteindelijk schade aan de injectoren en de pomp.

Brandstofsysteem en injectoren/verstuivers reinigen

Bij RTL Autoservice re-conditioneren wij het brandstofsysteem door met speciaal ontwikkelde additieven de motor te spoelen. Zo worden het injectiesysteem, de injectoren, de verstuivers, de verbrandingskamer en de kleppen volledig en grondig schoongemaakt. U zult merken dat uw auto makkelijker start, dat hij soepeler draait, en dat hij minder vervuilende gassen uitstoot. Daarnaast verbrand het minder brandstof en  de machineonderdelen gaan veel langer mee. En daar bespaart u weer een hoop kosten mee. Voor een goed lopend brandstofsysteem raden wij u aan om bij elke 30.000 kilometer uw brandstofsysteem te laten reinigen.  

Eurol motorreiniging

Eurol Engine Flush reinight vuile motoren en verlengt de levensduur van de motor. Door het flushen van de motor verbeteren de gasrespons en de acceleratie. Het wordt toegevoegd aan de oude olie bij bedrijfstemperatuur en moet circuleren door het systeem. Engine Flush gebruikt de oude olie als drager waarbij het additief geleidelijk en grondig vervuilingen uit de motor verwijdert door de olie te verversen.

Meer weten? Neem gerust telefonisch contact met ons op voor meer informatie of plan direct een afspraak in.