Team RTL Autoservice Nijverdal

Over ons

Sinds 2015 staan Ruurd en Thijs en hun team voor u klaar met RTL Autoservice in Nijverdal. Wat begon als een kleinschalige hobby, werd al vrij snel een fulltime business. Door een eerlijk advies te geven en de drempel laag te houden, groeit het klantenbestand gestaag. RTL Autoservice streeft naar het te allen tijde leveren van de kwaliteit van de dealer voor eerlijk geld en het hanteren van een open structuur zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. 

Meer weten? U bent van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking aan de Louis Braillestraat 9 in Nijverdal.

BOVAG

RTL Autoserive is een erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. RTL Autoservice zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie en het bedrijf moet aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat het bedrijf hieraan blijven voldoen.

Bij RTL Autoservice zijn we Autovakmeesters

Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen, die u bijblijft. Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn kwaliteit en meesterschap aantoont met 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties.